Det kan være rart at have alt ved hånden, når man går i seng. Derfor kan det være godt at have nogle ting på sengebordet, så man ikke skal gå op og lede efter det om natten. Det kan lyde banalt, at der skal være nogle ting på sengebordet, men det kan faktisk hjælpe dig med en række ting, hvis du f.eks. har svært ved at falde i søvn eller bliver urolig om natten. Læs mere her i artiklen, hvor du bliver præsenteret for 4 ting du skal have på dit sengebord.

1) Mobiltelefon

De fleste vælger at have deres mobiltelefon ved hånden om natten. Det kan der være mange grunde til. Først og fremmest bør man være opmærksom på, hvordan man benytter sig af mobiltelefonen ved sengen. Det kan være fristende at spille en masse spil inden sengetid, eller at surfe rundt på nettet. Det kan imidlertid være sværere at sove, hvis man bruger for meget tid på skærmen. Grunden til at mobiltelefonen alligevel er nævnt som en ting, man bør have på natbordet er, at mobiltelefonen samtidigt fungerer som vækkeur. Derudover er det også en måde, man kan komme i kontakt med hinanden, hvis der opstår akutte ting i familien som f.eks. dødsfald eller at en har brug for at blive kørt på sygehuset. Derfor er mobiltelefonen næsten uundværlig. Måden man kan have telefonen ved siden side, uden at blive forstyrret i sin søvn, er ved at sætte mobiltelefonen på forstyr ikke funktionen. Derudover kan man angive nogle kontakter som favoritter til at kunne ringe, selvom telefonen er på forstyr ikke funktionen. På den måde hører man ikke en masse notifikationer om natten, og samtidigt kan de vigtige opkald gå igennem.

2) Trådløs oplader

Trådløse opladere er et must have på sengebordet. Aldrig har det været nemmere at oplade den vigtige mobiltelefon på. Trådløs oplader fungerer på den måde, at man bare lægger telefonen ovenpå, og så vil den automatisk blive opladt. Man behøver derfor ikke at sætte mobiltelefonen til et stik. Nogle mobiltelefonen fungerer direkte med en trådløs oplader, og andre har brug for et specielt cover, for at fungere. Uanset er det en smart funktion at have ved sengebordet. Læs mere her, om de smarte trådløse opladere.

3) Høretelefoner

Hvis man har svært ved at sove om aftenen, kan høretelefoner være en god idé at have på sengebordet. Med høretelefoner kan man f.eks. høre en lydbog eller noget musik, så man kan få styr på de eventuelle mylder tanker, der fylder fra en stresset dag. Høretelefoner fås både trådløse og med ledning, og de kan gøre det nemmere for at bruge telefonen som medie, uden at forstyrre andre.

4) Bog

Sidst men ikke mindst så fungerer en god bog fortræffeligt som sovemiddel. Bøger har det med at få ro på ens nervesystem, med mindre de er for krimi fyldte. En bog på sengebordet er derfor et must, så man dels kan falde i søvn om aftenen, eller hvis man vågner om natten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *