Hvis du er ejer, eller bare lejer, af et hjem, går du sikkert også og drømmer om alle mulige ting, der vil pynte derhjemme. Det kan eksempelvis være nogle nye gardinstænger, et nyt gulvtæppe eller noget helt tredje. Eller måske drømmer du mere om ting, der vil gøre hverdagen lidt sjovere eller lettere. Måske en form for gadget eller noget andet elektronik? I nedenstående bliver der gennemgået 4 ting til hjemmet, som alle kan bruge. Måske ønsker du dig dem også?

Gardinstænger til stuen

Gardinstænger er meget undervurderede. Især, når du tænker på, hvor meget det egentlig kan løfte en hel stue, hvis blot den får de rigtige gardinstænger. Nogle hælder mest til de mere diskrete stænger, der er fremstillet i plastik og ikke skal gøre meget væsen ud af sig selv. Men andre forstår virkelig at være visionære og inddrage stængerne i stuens øvrige udtryk. Hvis du eksempelvis har meget mørke nuancer i din stue, kan gardinstænger i en guldfarve virkeligt løfte rummet. Guld giver et eksklusivt, men stadig hyggeligt, touch.

En mobil Bluetooth højtaler

En anden smart ting til hjemmet er en Bluetooth højtaler. Du kan nemt koble din Bluetooth højtaler til din smartphone eller tablet og så afspille musik. Hvis du vælger en mobil højtaler, kan du let tage den med rundt i alle rummene i hjemmet. Så er du ikke fastlåst til eksempelvis stuen, hvis du gerne vil høre musik med en god lyd. I stedet kan du også få en god oplevelse i både entreen, på badeværelset eller i køkkenet.

Du kan selv købe en mobil Bluetooth højtaler på bluetoothhoejtaler.dk.

Indskudsborde til stuen

Et virkeligt fedt og moderne møbel til stuen er indskudsborde. De er virkelig flotte og så kan de fås i et hav af forskellige farver, designs og størrelser. Så du kan altså sagtens finde nogle, der passer til lige præcis din stue. Det er også nogle meget praktiske borde, hvor du kan opbevare flere ting på én gang. Nogle beslutter sig også for at anvende nogle af bordene til dekoration, mens andre bliver brugt til mere praktiske ting. Nogle samler også bordene i etager, mens andre laver dem stå mere adspredt. Det er helt op til dig og din stil.

En trådkurv til køkkenet

En trådkurv i køkkenet er både en pæn og enkel løsning, når du skal have noget opbevaret. Særligt i disse minimalistiske tider har trådkurven virkelig fået et comeback. Særligt i forkromede farver, der harmonerer godt med de typiske jordnære farver, der findes i det danske hjem. En mere praktisk fordel ved trådkurven er, at du altid har det fulde overblik over, hvad der er i den. Desuden kan du både lave kurven stå ude, eller du kan sætte den ind i et skab. Hvis du vælger det sidste, skal du blot erhverve dig nogle glideskinner. Så kan du nemt trække kurven ind og ud af skabet. Hvis du i stedet er mere nysgerrig efter, hvad en Bluetooth højtaler er, kan du læse meget mere online.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *