Badeværelset er et rum, der ofte bliver glemt, når det kommer til indretning. Det er dog et utrolig vigtigt rum at indrette lækkert, hvis du gerne vil udvise overskud. Hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal have på dit badeværelse, så kan du bare læse videre her.

1.  Badeforhængsstang

Din badeforhængsstang er vigtigere for dit badeværelse, end du måske lige umiddelbart tænker. Badeforhængsstangen og badeforhænget fylder generelt på et badeværelse, og tiltrækker meget opmærksomhed. Hvis du bare har en lidt halvkedelig, plastik badeforhængsstang, så bør du måske overveje at skifte til en lækker metalstang, som også udgør en meget mere stabil og holdbar badeforhængsstang. Med badeforhænget er det smart at vælge et, der blender godt ind i farveskemaet på dit badeværelse. Dine farver skal helst gerne passe sammen, så badeværelset ser mere harmonisk ud.

2.  Badevægt

Det er virkelig lækkert at have en badevægt stående på dit badeværelse. Det viser overskud at have en lækker badevægt, da det naturligvis ikke er en nødvendighed, men en ekstra luksus. Du vil også hurtigt opdage, at det er rart at kunne veje sig ind i mellem, så du har bedre kendskab til din krop og dens udvikling. Du kan se forskellige badevægte, og du kan finde den perfekte badevægt til dig her.

3.  Bademåtte

En bademåtte er en nødvendighed på badeværelset, hvis du gerne vil holde gulvet fri for meget vand og på dem måde undgå at skulle tørre op hele tiden. Samtidig kan det være rart at have noget blødt og rart at træde ud på, når du er færdig med at være i bad. Her kan du med fordel også vælge en farve, der passer godt ind i farveskemaet på badeværelset. Alt behøver naturligvis ikke at være samme farve, men det kan være en idé at vælge farver, der går godt sammen med resten.

4.  Planter

Hvis du gerne vil sprede lidt hygge og give liv til dit badeværelse, så bør du i den grad investere i nogle planter til rummet. Det kan hurtigt blive kedeligt, hvis du har et rum uden en plante. Planter skaber dynamik og liv, hvilket et badeværelse godt kan have brug for. Hvis du har plads til det, så kan du også overveje at købe en stor potteplante, der fylder mere på dit badeværelse. Der er mange pæne at vælge imellem. Køb gerne flere planter og leg med størrelserne og de forskellige arter. Det vil gøre dit badeværelse mere spændende.

5.  Duftpinde/duftlys

Spice dit badeværelse op med nogle lækre duftpinde eller duftlys. Et badeværelse er ofte forbundet med nogle dårlige lugte, hvilket du kan undgå ved at sprede god duft fra duftpinde og duftlys. Vælg din yndlingsduft af de forskellige, du kan finde. Du kan f.eks. vælge vanilje, jasmin, lavendel, kokos, appelsin mm. Dine gæster vil uden tvivl elske det og føle sig mere tilpas på dit badeværelse. Det ser også bare lækkert ud at have stående, hvis du vælger nogle pæne flasker og lys. Her kan du med fordel også finde nogle, der passer med dit farveskema.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *