Ved du hvem Herman Miller er? Og mangler du en kontorstol som er unik, eksklusiv, kvalitetsfuld og komfortabel? Herunder lærer du Herman Miller at kende, samt du får kendskab til nogle helt banebrydende kontorstole, som hidtil er uset.

Lær Herman Miller at kende

For 116 år siden, i 1905, blev Herman Miller, Inc. stiftet i delstaten Illinois i USA. Indtil 1933, producerede Herman Miller udelukkende klassiske træmøbler, men grundet den store depression i USA, blev firmaet nødt til at tænke endnu større og begyndte derfor at producere moderne møbler til hjemmet. I 1940’erne kunne man allerede åbne store showrooms, hvor de nye og moderne møbelkollektioner kunne udstilles. Siden da, har firmaet udelukkende produceret møbler, som er verdenskendte for eksklusiviteten og kvaliteten.

Hvorfor er Herman Miller møbler unikke?

Nogle af de mest anerkendte kontorstole som firmaet har lanceret, er modellerne Embody, Aeron og Ergon 3. Det unikke er, at disse kontorstole er udviklet på baggrund af forskning i ergonomi, og Ergon 3-modellen var den første der blev udviklet med denne vision. Bill Stumpf var den oprindelige designer, og han forskede i mange år indenfor siddeergonomi, hvilket fangede Herman Millers opmærksomhed, som derfor tilbød Bill Stumpf en designerkontrakt med målet om at udvikle stole som var sundhedsmæssigt forsvarlige for folk. Aeron-modellen er den kontorstol, som har vundet flest priser grundet dens eksklusive design men ikke mindst også komfort, som er helt i top. Aeron, Embody og Ergon-3-modellerne er udviklet med så banebrydende komfort, at stolene tilpasser sig enhver bruger af dem. Dette betyder, at alle og enhver kan bruge disse eksklusive stole, og netop en sådan egenskab er hvad gør Herman Miller møbler unikke.

Mangler du kvalitet og komfort til dit kontor?

Hvis du efterspørger en kvalitetsfuld og komfortabel kontorstol til dit kontor, så bør du uden tvivl investere i Herman Miller’s eksklusive kollektioner. Vi har snakket om at du får kvalitet, komfort, eksklusivitet i Herman Miller, men du får faktisk også en meget bæredygtig kontorstol. Firmaet er yderst grønt og har allerede siden 2004 haft en effektiv bæredygtighedsplan som hedder ”Perfect Vision”. Herman Miller har stort set ikke lavet andet end at indfri de store og krævende bæredygtighedsmål, så du kan vide dig sikker på, at du støtter en grønnere planet samt skåner miljøet, hvis du køber en Herman Miller kontorstol. Tjek de unikke produkter ud, og find den perfekte kontorstol eller hvad du end måtte lede efter, og gavn dig selv, ikke kun kortsigtet, men også langsigtet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *