Som forælder, så føler man, at de små pus vokser derudaf med 180 km/t. Inden man ser sig om, så er de vokset ud af liften og et blink med øjet senere, så er de også vokset ud af tremmesengen. Så står man og skal vælge hvilken seng man i stedet ønsker. Her er juniorsengen det oplagte valg.

Der skal være luft bag hovedet og nede i fodenden. Når barnet nærmer sig i begge ender, så er det ved at være på høje tid at få skiftet tremmesengen ud. Du tænker måske, om man ikke bare kan købe en voksen seng, så man slipper for at skulle udskifte sengen igen om nogle år. Der er dog mange ting, der taler i mod dette.

Nogle af fordelene ved en juniorseng er:

  • Giver tryghed
  • Fylder ikke så meget
  • Kan findes med barnets yndlingsfigurer
  • Findes med opbevaringsplads til fx computer

Find et stort udvalg af juniorsenge på www.hopogleg.dk/juniorseng

Tryghed i juniorsengen

For det første, så vil en voksen seng komme til at være for stor. Børn ligger ofte meget uroligt om natten, så de vil ende på kryds og tværs af sengen. Samtidig skaber en mindre seng bedre tryghed hos barnet, og den giver mere gulvplads på værelset, som barnet kan udfolde sig på.

Det gælder om at skabe en tryg situation, når barnet skal sove. Det skal være spændende og en positiv oplevelse for barnet. Derfor kan man som forælder gøre sig nogle overvejelser, der gør det nemmere at få barnet til at sove på værelset. Barnet skal gerne føle sig stor og sej og have en følelse af succes.

Juniorsenge med alverdens kendte børnemotiver

Det vil derfor være et smart trick at vælge en seng, der tiltaler barnet. Der findes rigtig mange forskellige juniorsenge med seje motiver fra velkendte tegneseriefigurer. Disse er i høj kurs hos børnene, som vil elske at få deres idol ind på værelset. Nogle senge er designet med flotte motiver på sengegærdet og i bunden af sengen. Andre er direkte udformet som det, de skal forestille.

Det kan eksempelvis for drengenes vedkommende være en seng, der er udformet, så den ligner Mc Queen fra filmen ”Cars”. For pigernes vedkommende, så kunne et eksempel være en seng, der er udformet, så den ligner et lille prinsesse slot med de dertilhørende lilla, rosa og lyserøde farver.

Slå 2 fluer med ét smæk

Har man ikke så meget plads på børneværelset, eller har barnet bare rigtig meget legetøj, så kan der være en gevinst i at vælge en juniorseng med opbevaringsplads nedenunder i form af skuffer.
Du kan endda få en juniorseng med plads til computer.

Samtidig betyder den ekstra plads under sengen også, at man ikke behøver at have et andet møbel stående til formålet, og derved bliver der frigivet noget plads. De store skuffer er helt nede i børnehøjde og nemme for barnet at trække ud og danne overblik over. Der er derfor mange fordele ved at vælge en smart juniorseng.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *