Står du med en ny bolig, der er malet i en farve, der ikke falder under din kategori af yndlingsfarver? Trænger din nuværende til at nyt lag maling, så den ser ud som ny igen? Eller står du midt i salget af den gamle bolig og ønsker, det skal gå så nemt som muligt? Uanset hvad du skal bruge en maler til, så er det tit at foretrække at finde den bedste til færrest penge – især hvis du står midt i en flytning, hvor pengene skal bruges på en masse andre ting også. Derfor kommer der her 3 måder, hvorpå du kan spare penge, når du skal have malet din bolig.

Søg hjælp på internettet og find den billigste maler i dit område

Internettet er en stor hjælp i mange situationer, og dette gælder også, når det kommer til at finde billige malere. På nettet bliver du præsenteret for alle malerne i Danmark, og du har mulighed for at snævre dem ned til de malere, der arbejder i dit område. Når først du har gjort dette, er det ingen sag at sammenligne de forskellige og finde maleren, der tager færrest penge for det.

En ting, der er værd at huske, når det kommer til at find billige malere, er at det ikke altid, er de billigste malere, der giver det bedste resultat. Det kan altså være en god ide at gennemgå anmeldelser, som andre har givet selskabet for at sikre, at du ikke ender med et dårligt resultat på dine vægge. Dette vil nemlig være ærgerligt, uanset om du selv skal bo der, eller huset skal sælges.

Gør det selv projektet, der kan bringe familien sammen

Hvis du virkelig er ude i at ville spare penge, kan det betale sig at overveje, om det er noget, du selv vil stå for. Når du betaler en maler for at male væggene i huset, betaler du både for malingen, men også for malerens tid. Dermed er det altså langt billigere, hvis du selv kan klare arbejdet.

Hvis du vælger denne løsning, vil der selvfølgelig skulle sættes en masse tid af til det. Et gør det selv projekt bestående af at male væggene i huset, indebærer nemlig ikke kun at male væggene i huset.

Først skal du fjerne alle møblerne – enten helt ud ad rummet eller indtil midten, så de er beskyttet mod at få maling på sig. Har du kun mulighed for at flytte dem til midten, kan det være en god ide at dobbeltsikre dine møbler ved at lægge et stykke plastik eller lignende over.

Når først møblerne er beskyttede, skal væggene vaskes, så malingen ikke skaller af sammen med snavset. Herefter skal der tapes af, så du ikke ender med maling på loft og lister – samt lægges plastic på gulvet, så du heller ikke får maling på gulvet. Og først herefter er det tid til at male.

Denne løsning vil være billigere og et sjovt projekt, men det kræver tiden og viljen til at lægge arbejde i. Er det noget, du har mod på, er det til gengæld bare at kaste dig ud i det og hive familien med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *