Uanset om du kigger på møbler i den dyre eller billigere ende, er det rigtig dyrt at skulle indrette et hjem. Møbler er omkostningstunge, også selvom du går efter de billigere mærker – det bliver bare aldrig rigtigt billigt, og slet ikke hvis du skal indrette et helt rum eller måske endda et helt hjem.

Det er dyrt, når du skal flytte

Måske står du for at skulle flytte hjemmefra – det er dyrt, for du skal starte helt fra bunden i forhold til at indkøbe møbler til hele hjemmet. Måske skal du flytte fra en kæreste og starte op i en ny bolig. Det er også dyrt, da du skal indrette et helt nyt hjem, og du har typisk maksimalt halvdelen af jeres fælles møbler med dig.

Eller måske skal I sammen flytte i noget meget større, hvilket kræver en masse nye møbler, da jeres mindre bolig slet ikke havde plads til det samme omfang af møbler.

Når du samtidig står med hele flytningen – som i sig selv er en dyr affære – kan det blive nødvendigt at tage et lån i dag, så du kan få indkøb og flytning til at løbe rundt.

Gå efter kvalitet til en god pris

Dine møbler skal kunne holde til lidt af hvert, og de skal typisk også kunne holde i en lang årrække. Hvis du forventer, at dine møbler skal kunne holde til tidens tand, må du også forvente at skulle lægge nogle penge for dem. Det betyder ikke, at prisen behøver være skyhøj, men kvalitet koster penge.

Du kan gøre mange kup ved at tage på loppemarkeder og auktioner og købe gamle designermøbler. De har typisk allerede holdt til flere årtiers brug. Det er muligt, at de har brug for en lille opgradering, men det vil typisk være billigere at købe designermøbler brugt og herefter renovere dem – og så vil der være en fin historie forbundet med dem.

Alternativt; tag et lån i dag, så du kan få netop dine nye drømmemøbler til stuen, soveværelset eller kontoret uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Tag et lån i dag, og glæd dig over dine ny indkøbte møbler, mens du stille og roligt afdrager på lånet imens.

Tag et lån i dag, og læg en økonomisk plan

Hvis du vælger at tage et lån i dag, bør du dog samtidig lægge en økonomisk plan for, hvordan du vil betale lånet tilbage. Lad være med at låne flere penge end højst nødvendigt, så du ikke ender med at betale uforholdsmæssigt mange renter og gebyrer, i forhold til hvad møblerne kostede. Hav overblik over, hvor meget du kan afdrage med hver måned, så du ikke kommer til at sidde for hårdt i det.

Og husk så altid at indhente lånetilbud fra flere forskellige låneselskaber, før du tager en beslutning. På den måde har du bedst mulig chance for at få det bedste og billigste lån på netop det beløb, du står og mangler til dine drømmemøbler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *