Fordi det handler om din egen og din families sikkerhed er det en vigtig opgave, når der skal findes og hyres en elektriker til at løse en opgave i hjemmet. Ikke alene er udbuddet kæmpestort i København, men også på hele Sjælland, så hvordan sikrer du dig den helt rigtige?

Det er ikke kun fordi udbuddet er så stort, men også fordi det er uoverskueligt at holde styr på og sammenligne anmeldelser og priser fra så mange forskellige firmaer. Sørg for at tjekke op på de firmaer du kender til i forvejen og så er det måske ikke en dårlig ide at lytte til anbefalinger fra venner og bekendte?

Tjek autorisationen

Det første du skal have styr på er autorisationen. Hvis du vil være helt sikker på, at installationerne er både sikre og lever op til Sikkerhedsstyrelsens regler og retningslinjer, så er det alfa og omega, at din elektriker er godkendt!

Når du skal finde den rigtige elektriker på Sjælland kan du enten tjekke listen over autorisationer på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside eller ganske simpelt spørge. På langt de fleste hjemmesider vil det dog fremgå, at der er tale om godkendte elektrikere med autorisation, hvis det er tilfældet.

Spørg venner og bekendte

Den bedste reklame er er ikke den, du får ved at skrive den eller betle dig fra den – det er den du får, hver gang du leverer et godt stykke arbejde. Det ved elektrikeren også godt. Derfor er noget af det bedste du kan gøre at spørge dig frem. Er der nogen i dit netværk, der har gode erfaringer med en elektriker Sjælland og kan de eventuelt anbefale nogen, der kan læse den opgave du står med.

På den måde ved du med sikkerhed, at han har leveret godt arbejde før og med stor sandsynlighed vil gøre det igen. Jo flere anbefalinger du kan få, des bedre sikret er du.

Tjek nettet

Er der ikke nogen du kender, der kan komme med anbefalinger, eller er du ikke sikker på, at det er den rigtige for dig, der er blevet anbefalet, så kan du med stor sikkerhed finde en ved at søge på nettet. En simpel søgning som: elektriker på Sjælland, vil give dig en lang række muligheder.

Langt de fleste virksomheder i dag har deres egen hjemmeside og her kan du læse mere om virksomheden. For at gøre det lettere finder du ofte lister over referencer og kundeanmeldelser, så du kan føle dig mere sikker i dit valg, så er det bare med at finde en du synes om.

En god ide er at sammenholde de eventuelle anbefalinger du har fået med den tilhørende hjemmeside. Det giver dig mulighed for at få sat ansigt på og i de fleste tilfælde også finde en ide om, hvad den endelige pris kan blive.

Sidst men ikke mindst er det altid en god ide at mødes og snakke opgaven igennem inden du beslutter dig endeligt. På den måde kan du få et prisestimat på netop din opgave og se elektrikeren an inden du lukker ham/den ind i dit hjem.

God jagt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *