Det gælder om at vise, at man sætter pris på hinanden. Fars dag er en mærkedag, hvor man bliver husket på alle de ting, som far gør for en. Det er derfor en oplagt mulighed for at vise far, at han er værdsat og elsket af familien. Men hvad giver man lige som gaver til farsdag? Det er en udfordring, som får mange til at klø sig i nakken. Det er nemlig ikke altid lige nemt.

Man kommer hurtigt rundt om de klassiske ting såsom et ur, noget sportsudstyr, lækkerier og lignende. En helt anden mulighed, som mange ikke tænker over, er, at give far noget til boligen. Sådanne ting gives ofte til mor, men hvorfor ikke far? Far bor jo lige så meget i huset som mor gør.

Pyntegenstande som gaver til farsdag

Far går måske ikke så meget op i indretning og dekorering af hjemmet som mor. Alligevel så kan det være sjovt at have nogle ting stående fremme, som far har fået bare fordi han er far. Det kan være forskellige pyntegenstande med tekst på, der hentyder til, at han gør jobbet som far skidegodt. Hvilken mand vil ikke gerne have pynt stående, der roser ham som person? Man kan også vælge søde køleskabsmagneter eller kaffekrus med teksten ”verdens bedste far”.

Praktiske ting til hjemmet som gaver til farsdag

En anden mulighed kunne være praktiske ting til hjemmet. Mænd elsker ofte gadgets og smarte elektroniske genstande. Man kunne eksempelvis finde noget køkkenudstyr, som vil gære madlavningen sjov eller nemmere for far, hvis han ikke altid er lige vild med at lave mad – måske en maskine, der klarer at skrælle kartofler for ham. Mænd er tit meget praktiske anlagt og vil blive glad for at få gjort nogle daglige pligter til en leg.

Grill tilbehør som gaver til farsdag

Står far for grillen, når familien rykker ud på terrassen i sommersolen, så kan man også vælge noget grill tilbehør. For eksempel et forklæde med en sjov og sej tekst på eller tilbehør til gasgrillen, så han kan lave endnu mere avanceret retter på den. Der er tit et eller andet med mænd og grill. Man skal helst have det smarteste, meste og nyeste udstyr i forhold til vennerne. Man kan også vælge en sej øloplukker.

En god kontorstol som gave til farsdag

Går han meget op i at se TV, kunne man give ham noget lækker belysning til filmaftenerne eller måske nogle nye højtalere, hvis man vil op i det prisleje. Mænd elsker godt lyd, når de ser film. Går han meget op i at spille eller arbejder han meget hjemme ved sin PC, så kunne en rigtig god kontorstol være et godt bud. Vælg en stol med rigtig god rygstøtte – eventuelt en såkaldt gamerstol. Disse er i den lidt dyrere ende, men far vil helt sikkert blive glad for den, når han kan sidde længe uden at få ondt i ryggen.

Få flere gaveidéer til din far – klik her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *