Mange kender USA for at have store ting. Alt skal være stort, deres biler, bygninger, veje og deres køleskabe. For nogen kan det virke for stort, men så igen, kan man nogensinde få for meget plads? Med et amerikanerkøleskab skal du aldrig mere være i tvivl, om du har plads til det hele.

Todelt i køle- og fryseskab

Som så mange andre modeller, er et amerikanerkøleskab delt i et køle- og fryseskab. Således får du stadig mulighed for en fryser i dit køkken, uden at du skal bukke dig for langt ned. Frysefunktionen i den ene side, bliver også koblet med en isterningedispenser på ydersiden af lågen. Du skal bare sørge for at fylde vand på, og så vil der altid være mulighed for isterninger. I fryseskabet er der indbygget No Frost teknologi, som forhindrer dannelsen af rim, ved at øge luftcirkulationen. Afrimningen af fryseren er nu fortid!

Energibesparende i mere end én forstand

Et amerikanerkøleskab ligger oftest helt i toppen af energiklassen, hvilket betyder at det kunne være en fornuftig investering at skifte. Derudover medfølger der også en del funktioner, som for eksempel døralarm, som sikrer at du får lukket lågen ordentligt. Du kan også få modeller, hvor du kan indstille temperaturen separat fra forskellige områder i køle- og fryseskabet. Så kan dine madvarer også holde sig længere.

Skal du gå all-in, kan du få en større model, hvor der også indgår et køleskab til vin. Er du stor fan af vin, ved du også at de kræver den rigtige temperatur. Der er naturligvis installeret glas i vinskabet, så du kan se hvilke flasker du har liggende. Sammen med resten af køleskabet, giver det et stilet look til resten af køkkenet.

Følg med teknologien

Nogle af de nyeste modeller af amerikanerkøleskabe, kommer med en skærm siddende i den ene låge. Med den skærm, er det som at have en tablet forbundet til sit køleskab. Her vil du blandt andet kunne finde opskrifter, kommunikere med din familie, eller sætte underholdning på mens du laver mad. Der medfølger også et kamera, til at tage et billede af indersiden af køleskabet. Det vil sige at du ikke behøver at åbne lågen, for at se hvad der er i dit køleskab. Du kan endda tage billedet med på indkøbstur, så du hele tiden kan se, præcist hvad og hvor meget mad du har derhjemme. Det er moderne teknologi.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *