At drive en virksomhed er ingen smal sag. Der er hele tiden ting der skal ordnes, systemer der skal vedligeholdes, produkter som ikke skal løbe tør. Hvis man har printere, skal man for eksempel altid sørge for at de aldrig løber tør for papir og tonere, og at de bliver repareret hurtigst muligt.

Dette er særligt vigtigt, hvis man er en stor virksomhed. Sådanne maskiner bruger ressourcer voldsomt hurtigt, og hvis de løber tør, har man et stort problem. Hvis det er en Brother-printer, er det heldigvis let at finde billige lasertoners online.

Brothers leverer toner til et bredt udvalg af printere

Der er mange forskellige printermodeller derude, og mange af dem er kun lavet til en helt bestemt type toner. Heldigvis har det været nemt for Brother at tilpasse sin produktion til den efterspørgsel, og leverer nu tonere til et bredt udvalg af printere. Hvis bare du kender den serie, jeres printer tilhører, er det nemt at finde de tilsvarende toner. Det er ærgerligt hvis man køber noget, der så ikke passer i maskinen, så det er en fordel at kigge en ekstra gang, før man betaler.
Det er heller ikke kun toner, som sælges. En voksende virksomhed kan med fordel købe labelprintere, tromler, og adaptere, så der er noget til overs, hvis det skulle gå i stykker. Man har trods alt brug for meget tilbehør til printeren, og så er det smart at det kan fås samme sted.

Det skal du vide, før du køber toner

Brothers toner kan groft sagt fås i to udgaver: kompatible og originale. De kompatible er noget billigere end de originale, og kan være nede på 104 kroner. Til gengæld er kvaliteten ikke lige så god, og kan påvirke garantien på printeren negativt. Hvis ens økonomi holder til det, er det derfor en fordel at købe de originale, selvom prisen kan være 3-4 gange højere.

Brothers lasertoner fås heller ikke kun i sort, men også i primærfarverne blå, rød og gul. De er også vigtige at have, men de bliver ikke brugt op nær så hurtigt som de sorte. En god tommelfingerregel er derfor at købe 3 gange så mange sorte tonere som de kulørte.

Det gælder selvfølgelig kun, hvis din virksomhed printer i farve. Hvis ikke, er der ikke nogen grund til at bruge penge på farvede toner.

De billigste priser på markedet

Når man så skal købe toner, er det en fordel at købe dem online. For det første giver det muligheden for at kigge hele kataloget igennem, og finde frem til den eksakte toner, der passer til printeren. For det andet er de meget billigere online, end hvis man skulle gå ned i de fysiske butikker – omkostningerne ved at drive en udelukkende internetbaseret forretning er selvfølgelig noget lavere end en fysisk.

Man skal heller ikke frygte forsinkelse i arbejdet. Når man bestiller en Brother toner, er man sikker på at få det leveret hurtigst muligt, ofte dagen efter, ordren er gennemført. Så er det bare om at fortsætte produktiviteten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *