Mange af os har alt for meget tøj. I hvert fald hvis man betragter mængden i klædeskabet udefra. Det er muligt, at ejeren af tøjet ikke er helt enig. Men hånden på hjertet; hvor mange stykker tøj har du, som du kun meget sjældent eller aldrig bruger?

Nogle gange er det både nødvendigt og sundt at få ryddet ud i bunkerne af tøj og sko. Det giver plads, og det giver overskud – også mentalt.

Kasser det, som du ikke bruger

Kender du også det der med, at der ligger tøj, som er pænt lagt sammen på de rette hylder i klædeskabet, og som altid ligger nederst i bunken? Og det har de måske gjort i årevis efterhånden. Ingen ved mere, hvad de venter på for at blive trukket frem og blive brugt af ejeren. Som jo er dig.

Mon ikke de glemte stykker tøj skal videre? Det samme gælder for dine sko og støvler. Ud med dem, du ikke har brugt i flere år.

Har du det stramt med at smide ud, så forær det væk til en genbrugsbutik eller lignende. Det giver mening. Også for dig.

Hvad skal så blive tilbage i skabet?

Når du har tømt dit klædeskab for alt det, som skal videre, så skulle der gerne være synligt mindre tilbage i skabet. Hvis ikke, så må du tage en runde mere, hvor du strammer op.

Til allersidst har du kun dit yndlingstøj. Plus de der must haves, som bare er noget basistøj og ditto fodtøj. Det der lidt kedelige basic ting, som du bare ikke kan undvære, fordi det er så anvendeligt.

Dine must haves er nok sådan noget som: ensfarvede T-shirts i neutrale farver, jeans, sorte strømper, pæne skjorter, sorte sko, mørke støvler, en habitjakke, sorte leggings og så videre.

Gå aldrig ned på sorte strømper

Sorte strømper er noget, de fleste har. Faktisk kunne du med fordel have flere par af dem. Dels er det praktisk med flere ens par, og dels er der jo flere former for strømper. Der er de der standard-sportsstrømper, der er de tyndere sorte strømper til pænere brug, og der er de meget korte sorte strømper og så er der de fine tynde sorte strømper med glimmer.
Det ekstra gode ved sorte strømper det er, at de går til alting. Hav gerne en mindre skuffefuld af diverse udgaver af sorte sokker, så du altid kan ty til dem, uanset hvad dit øvrige outfit ellers er.

Brug gerne resten af farvepaletten

Nu er der jo heldigvis andre farver til ud over den sorte. Også når det gælder tøj. Betragt gerne det sorte tøj og de sorte sko som en form for supplement til din øvrige påklædning.

Vær ikke bange for at give den gas. Farver er ikke farlige. Det er selvfølgelig meget op til din stil og din personlighed, men lidt farver skal der gerne til.

Sort er altid det sikre valg, men det bør ikke være den eneste farve, der er repræsenteret i dit klædeskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *