Det er blevet mere end populært at have mange forskellige gadgets til hjemmet. Det er dog ikke kun mobiler, iPads og computere, der betegnes som gadgets længere. Det kan være alt fra en højtaler til et cover til telefonen eller en smart, lille lampe. Mulighederne er mange.

Også børnene nyder godt af gadgets. Derfor er det oplagt at inkorporere det i indretningen af børnenes værelse, hvad enten det er de klassiske dyrelignende højtaler, eller om det er den nyeste trend; mini køleskab.

Forkæl barnet med et mini køleskab

Der er intet værre, end når tørsten rammer, og man er i gang med et meget vigtigt spil på sin PlayStation 4. Sådan er der sikkert mange teenagedrenge, der kan nikke genkende til. Et minikøleskab til værelset, vil derfor være perfekt at have stående ved siden af skrivebordet eller sofaen. Så slipper du også for hele tiden at hente sodavand til dit barn.

I køleskabet er der plads til 6 sodavandsdåser á 33 cl. Der er altså nok sodavand, hvis børnene skulle have venner på besøg. Det har derudover også en varmefunktion, der kan bruges til at lune et stykke pizza eller en varm kop kakao. Et mini køleskab vil helt sikkert være et hit hos børnene og deres venner.

Udover at være funktionelt er der også stor variation i farverne. Der kan vælges mellem rød, blå, sort eller hvid. Det giver mange muligheder for indretning og vil helt sikkert kunne bruges på børnenes værelse. Ønsker man at give sit eget præg på køleskabet, kan man eventuelt købe en masse klistermærker og sætte på.

Køleskabet behøver dog ikke kun at blive brugt på værelset. Børnene kan tage det med på strandture sammen deres venner eller ved andre lejligheder. Måske du selv vil låne det. Det passer perfekt til en udflugt sammen med familien, hvor kolde drikkevarer helt sikkert er en nødvendighed.

Se også det smarte coca cola køleskab her.

Brug de gamle klassikere

Når man snakker om gadgets til børneværelset, er det svært at komme uden om de søde små lamper, der er formet som dyr. De er set i mange hjem og pynter altid til indretningen på børneværelset. De er ofte med til at give det sidste personlige præg i værelset.

Til de lidt ældre børn er højtaleren et must. De kan også fås i alverdens farver og mønstre, såvel som formet som sjove dyr, ligesom lamper også kan. De fleste højtalere er trådløse og kan tages med på farten.

Indeholder jeres børneværelset allerede alle disse ting? Så kan man aldrig gå galt i byen med et iPad cover. Her er det muligt at få hvilken som helst form eller farve, man kunne tænke sig. En gammel klassiker man aldrig kan slå fejl med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *