Ligesom der er nogen trends indenfor fx tøj, så er der også ofte nogen trends indenfor boligindretning. En trend betyder noget, der er på mode. En trend skifter derfor med jævne mellemrum. Hvor lang tid at en trend varer, det er der ingen, der kan svare på. Nogen trend varer i flere år, hvor andre hurtigt går af mode igen.

Dette er in for tiden

Nogle gange når man kigger inde på en hjemmeside som fx Roomformore, så får man hurtigt et overblik over hvilke trends, der er der for tiden. For tiden er der en fx en trend med plakater/posters, som hænger i en fin ramme. Af plakater og posters er det især populært med dyremotiver i sort/hvid.

En anden ting der også er in for tiden, det er opslagstavler. Her er der ikke tale om de helt gamle og traditionelle opslagstavler i kork. I dag må det gerne være en opslagstavle, der både er praktisk og pæn at se på. Og det gør ikke noget, at den er lidt anderledes i designet end dem, som man normalt ser. At have en opslagstavle hængende er både god til praktiske ting og til at dekorere hjemmet med noget personligt som med billeder. Mange bruger også en opslagstavle til praktiske ting såsom at hænge sedler op med ting, som man skal huske eller hænge invitationer op.

En tredje ting, der er populært, det er plaider. Altså tæpper. En plaid kan både bruges til at pynte i en stol, men det kan samtidig bruges, når man småfryser, mens man sidder og ser fjernsyn. At bruge en plaid i ens indretning som fx i en lænestol, det skaber en form for hygge og varme i hjemmet. Og i dagens indretning handler det ofte om at give ens hjem et præg af hygge og varme.

De tre overnævnte trends er nogen, der har været in i noget tid efterhånden. Så igen kan man aldrig forudsige hvor længe en trend vare.

Flere og flere køber boligartikler online

I dag kan man både købe indretningsting i fysiske butikker og online. Flere og flere foretrækker at købe online end i fysiske butikker. Mange kan gode lide, at man slipper for at stå i kø. Men mange kan også godt lide det, at de kan sidde hjemme i deres egen stue i fred og ro og shoppe. Specielt op til jul er der flere og flere, der foretrækker at købe julegaverne online, da de slipper for al julestressen.

Roomformore er en af de webshops, der har et hav af ting indretningsting. De har nogen af de mest kendte mærker indenfor boligindretning. Der kan mærkerne Ferm Living, George Jensen og Menu blandt andet nævnes. Hos Roomformore kan man købe ting til alle husets rum. De har både til stuen, køkkenet og badeværelset samt til alle andre rum i huset.

Flere og flere sætter boligindretningsting på deres ønskelister. Og her er det en oplagt mulighed at finde den næste fødselsdagsgave eller julegave inde på Roomformore.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *