Indretningsmoden ændrer sig og er konstant under udvikling. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogle overordnede, tidløse principper og værdier for hvad, der er æstetisk og hyggeligt, når hjemmet skal indrettes.

Hjemmet er jo det sted, hvor man lader op og finder sin energi. Værelserne i hjemmet bør derfor ideelt indrettes således, at der er balance og harmoni mellem de forskellige møbler, malerierne på væggen og gulvtæppet, samtidig med, at der er god, naturlig belysning. Selv børneværelset bør indrettes på en måde, som er hyggelig og indbyder til hygge, leg og afslapning.

Sådan indrettes børneværelset anno 2019

Børneværelset er det sted, hvor børnene leger, hvor de sover og lader op til en ny dag. Møblementet skal selvfølgelig svare til barnets alder og køn. For mange børnefamilier med helt små børn, så er det blevet rigtigt populært at indrette børneværelset med et puslebord eller en puslekommode.

En puslekommode er et møbel, som gør det nemt for forældrene at skifte ble på deres børn. Samtidig har puslekommoden typisk god skuffeplads og hylleplads, hvilket gør det nemt at holde pusleudstyret til baby samlet ét sted. Hvis børneværelset er det rum, hvor baby sover, så er puslekommoden det sted, hvor der nusses om baby og pludres og snakkes, mens baby får ren ble på.

De fleste puslekommoder til hjemmet er fremstillet af træ så som fyrretræ eller endda egetræ. Dette vil appellere til de indretningsbevidste forældre, som også går op i deres hjems look og indretningsmæssige udtryk. Mange forældre vælger at investere i et sæt af møbler til børneværelset på een gang. Et sådan sæt vil typisk både inkludere en juniorseng, puslekommode og et klædeskab eller en reol.

Fordelen ved at købe et møbelsæt med en puslekommode til indretningen af børneværelset er mange. For det første kan man typisk opnå en bedre pris, end hvis man købte de enkelte møbler separat. For det andet har børnemøblerne i sættet den samme designmæssige stilart, så indretningen af børneværelset bliver mere stilrent. Endelig leveres alle møblerne på én gang.

Puslekommoden kan typisk ændres fra at være et puslebord og til at være en egentlig kommode. På de fleste modeller kan man blot tage topdelen af, og voila, så har man en kommode til børneværelset! Dette sikrer, at man få mest muligt for sine penge, når puslebordet også kan bruges som en kommode på børneværelset!

Der er mange muligheder for at indrette stuen

Hvis der er mange muligheder for at indrette børneværelset, så er der endnu flere muligheder for at indrette stuen! Indretningen af hjemmet og stuen er så store emner, at de danner basis for månedsmagasiner som Bo Bedre og Boligmagasinet. I disse magasiner kan man altid finde inspiration til den seneste indretningsmode.

Dog går man aldrig galt i byen, hvis man vælger at indrette resten af hjemmet efter traditionel skandinavisk minimalisme. Dette betyder, at man fokuserer på at indrette med møbler, som er enkle, simplistiske, funktionelle og fremstillet af naturmaterialer som træ.

En stue indrettet efter skandinavisk forbillede er således kendetegnet ved en stor mængde naturligt lysindfald. Der vil derfor være store vinduer, som giver rummet en god belysning. Der vil være lyse trægulve af fyrretræ, bøg eller eg. Møblerne er minimalistiske og luftige, hvilket skaber en harmonisk illusion om, at værelset er større, end det er. Man kan lege med forskellige farver af møbler, men hvid og sort er og naturfarvet er tidløse. Mulighederne er uendelige!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *