Nedrivning af hus er et større projekt, men måske har du fundet den perfekte grund? Det eneste problem er, at drømme huset ikke står på den. Det oplagte er så at nedrive huset. Umiddelbart tænker man at nedrivning af et hus er nemmere end at bygge et hus. Men det er faktisk det samme bare omvendt. Du står måske, og vil spare nogle penge, og derfor beslutter dig for selv at gøre arbejdet? Men er det en god ide, eller skal man gå den sikre vej ved at hyre nogen?

Prisen på nedrivning af hus

Prisen på nedrivning af hus er ikke en fast pris. Det afhænger nemlig af mange faktore. Hvis man gør brug af et nedrivningsfirma, så er det dyre i større byer. Andre faktore som spiller ind er størrelsen på huset, hvilket materialer huset er lavet i, og om huset er i flere planer. Derimod hvis du gør det selv, er det selvfølgelig billigere. Dog kræver det en masse arbejde at gøre det selv. Du skal ikke bare smide ud men derimod affaldssortere.

Kan jeg selv rive huset ned?

Hvis du mener, at du selv har en fysikken til at kunne nedrive et hus, så er der også mulighed for det. Dog kræver det en stor faglig viden på området. Der er mange ting man skal være opmærksom på i processen, hvorfor det kræver en stor faglig viden. Hvis du ender i problemer undervejs, så står du selv til ansvar for det. Ender det i problemer kan du også risikere det hurtigere bliver en dyr fornøjelse at rette op på.

Skal jeg vælge et nedrivningsfirma?

Hvis du ikke vil stå for ansvar for eventuelle fejl, så kan det være en fordel at vælge et nedrivningsfirma. På den måde er du sikker på, at dit nedrivning af hus ender godt. Når du vælger et nedrivningsfirma, så står de for hele processen. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget, da de nok skal løse alle eventuelle problemer. Du vil også være sikker på at nedrivning af huset forgår på en sikker, miljøvenlig og effektiv måde. Du vil samtidig også fra start have et overblik over det økonomiske. Du vil derfor vides sikker på, hvad du skal betale og ikke få nogle uforudsiglige regninger.

Få tilskud til nedrivning af huset

Det er som sagt ikke billigt at nedrive et hus. Dog kan der alligevel være noget hjælp at hente. Du kan nemlig i nogle tilfælde være heldig at kunne få et tilskud til nedrivning af et hus. Dette gælder dog kun, hvis der er tale om et hus fra før 1950. Det gælder også for huse som mangler basale forhold som wc, bad og opvarmning. Samtidig skal huset også ligge i en lille landsby med færre end 3000 indbyggere. Opfylder huset alle tre grunde, så kan du søge om tilskud til nedrivning af huset. Det vil blive behandlet og udbetalt af By, Bolig og Landdistriksministeriet gennem den kommune, hvor huset ligger i.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *