At finde den perfekte lejlighed er et stort arbejde. Der er mange ting man skal overveje, og man har helt sikkert mange krav man skal have opfyldt. Selvom man sagtens kan finde en lejlighed, der er som taget ud af ens fremtidige drøm, så er det på ingen måde sikkert at man kan få den eller har råd til den. Her i denne tekst kan du læse mere om de ikoniske A-huse på Islands brygge, og finde ud af om det kunne være en lejlighed for dig, og hvordan du anskaffer dig den.

A-house på Islands brygge

Hvis ikke du har set A-house endnu så misser du noget. I A-house er der bygget en masse lejligheder i en new-york stil, de såkaldte lofter og atelier lejligheder. Det der kendetegner lejlighederne på islandsbrygge, er de lyse og åbne planer, hvor man kan føle sig godt tilpas og nyde udsigten ud på vandet. Selve lokationen af husene er fantastisk, og man kan komme nemt rundt, men både bil og offentligt transport. Derudover er der mange badesteder, og parker til om sommeren, hvor man kan nyde omgivelserne. Udover de smukke lejligheder, så har A-house også en masse andre fordele. Det inkluderer blandt andet en stor tagterrasse, hvor man kan sole sig og brygge tiden når det er for varmt til at sidde indenfor. Der er også det træningscenter i huset som beboerne kan benytte, og derfor er det virkeligt et hus, der har det hele lige i nærheden.

Sådan kommer du ind i varmen

Hvis du har set A-house, og kunne tænke dig at kigge nærmere på husene, så kan du hoppe ind på hjemmesiden, og se billeder af alle de forskellige lejligheder der findes. Her kan du også se en oversigt over de ledige lejligheder. Her kan du også kontakten ejendomsfirmaet og blandt andet få en rundvisning eller et tilbud på, hvad nogle af lejlighederne koster om måneden. Der er ikke nogen tvivl om at for en lejlighed i den kalibre, så skal man betale lidt mere end man ville forvente. Men med i den her pris skal man jo regne den fantastiske beliggenhed og fitnesscenteret som man får med i prisen. Man bruger så meget tid i sit hjem, at man lige så godt kan betale en ordentlig pris for at have en lejlighed i det smukkeste omgivelser. Hvis du stadig er interesseret så tag kontakt til firmaet, og få snakket om en lejekontrakt snarest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *