Nytår er en af vores mest festlige højtider. Vi fejrer, at året er gået, og at et nyt, forhåbentlig fantastisk, venter os forude. Hvis du allerede nu har fundet ud af, hvem du skal springe ind i det nye år med og ved, at du skal være vært for årets fest, så læs med her. Her får du fem gode råd til at arrangere en uforglemmelig aften.

1.     Udklædning og dresscode

Ethvert festligt arrangement starter med en sjov udklædning eller fin dresscode. Til nytårsfesten kan man fint og nemt kombinere de to. Vælg en dresscode og skriv i indbydelsen, hvad du/I forventer, at jeres gæster møder op i. Det kan være alt fra kjole og hvidt til tema-dresscode som James Bond, pink-party eller græske guder – kun fantasien sætter grænser. Herudover kan du, som vært, sørge for lidt ekstra udklædning til dine gæster i form af flotte hatte, fancy butterflies eller skøre overskæg.

2.     Pynt ud over alle grænser

Man kan ikke gå ind i det nye år uden mængder af nytårspynt. Der skal helst være pynt på både borde, stole og vægge, og også gerne lidt i loftet. Pynt kommer i mange varianter, farver og former, og når det kommer hertil, kan du enten vælge et tema eller blot gå amok i et væld af passende guirlander, bordbomber, serpentiner og balloner.

3.     Festlige drinks og lækker mad

Vigtigt for en god fest er flotte drinks. Miks et par gode velkomstdrinks sammen og pynt dem med nogle festlige og farverige sugerør eller drinks-pinde til at sætte prikken over i’et. Dette vil dine nyankomne og velklædte gæster med sikkerhed sætte pris på. Til den gode nytårsfest hører også en god menu. Her kan den nemme og hurtige løsning være at bestille maden udefra. På nettet kan du finde et stort udvalg af formidable nytårsmenuer, som bliver bragt til døren og blot skal varmes og anrettes. Ved at vælge denne metode får du en lækker menu, slipper for at stå i køkkenet hele aftenen og får mere tid til at tilbringe dit nytår sammen med de mennesker, du holder allermest af.

4.     Sød musik

Musikken skaber stemningen. Lav en playliste som indeholder lidt til enhver smag. Få evt. dine gæster til at ønske, hvilken musik de kunne tænke sig at høre. Herudover er det lækkert med noget stille og roligt baggrundsmusik under middagen, hvor I kan hyggesnakke og nyde den gode stemning. Sidst, men ikke mindst, skal der selvfølgelig være noget festligt musik, som I kan skrue op for senere på aftenen, når I alle skal danse jer ind i det nye år.

5.     Mindeværdige fotos

Det sidste råd til en uforglemmelig nytårsfest er at huske kameraet. Køb evt. engangskameraer som dine gæster kan få lov til at give den fuld skrue med. Billeder foreviger, og på denne måde kan I skabe et mindeværdigt nytår sammen, som I kan se tilbage på gennem de flotte og skøre billeder, I får taget.

Så nu er det bare at komme i gang med at brainstorme idéer til temaer, pynt og menuer. God fornøjelse og godt nytår.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *