Hvis du leder efter en ny seng, som både skal være god og komfortabel at sove i, og samtidig have et fint prisleje, skal du anskaffe dig en boxmadras. Der findes et hav af forskellige boxmadrasser, og kvaliteten samt prisen kan variere. Læs med nedenunder og bliv klogere på, hvorfor du netop skal vælge en boxmadras.

Derfor sparer du penge, når du køber en boxmadras

En boxmadras er bl.a. billig, da du ikke nødvendigvis behøver at købe et sengestel. Boxmadrassen har, i modsætning til andre typer madrasser, en integreret træramme med lameller. Du kan desuden vælge at montere ben på boxmadrassen, alt efter stil og smag. Du kan tilkøbe ben til en boxmadras i enten træ eller metal. Egetræ er den mest populære træsort som sengeben.

Læs mere på https://viewer.ipaper.io/r-web/senge/billig-boxmadras/

De mange typer sengefjedre

For det meste er der fjedre i en boxmadras. Dette kan afhænge af, hvilken fabrikant du køber din boxmadras hos. Dette efterlader spørgsmålet – hvilken type fjedre er bedst til mig og min søvn? Her kan du læse lidt om de forskellige sengefjedre.

Nogle boxmadrasser indeholder en kombination af forskellige fjedretyper. De bedste sengefjedre der findes, er pocketfjedre, bonelfjedre og multipocket fjedre. Disse fjedre holder formen i lang tid, og modsat en skummadras, deformeres fjedrene ikke. Det sikrer dig altså en bedre søvn, hvis din boxmadras indeholder fjedre. Du kan også købe en boxmadras uden fjedre, men det anbefales klart at have fjedre i madrassen.

Boxmadrasser passer ind i ethvert hjem

Stilmæssigt passer boxmadrasser ind i alle hjem. Du kan selv vælge målene på madrassen, alt efter din værelsestype. Hvis du har en hems i hjemmet, er det oplagt at købe en boxmadras. Madrassen egner sig godt til hemse, da den kan ligge direkte på gulvet. Dog er det vigtigt at bemærke, at højden på boxmadrassen hænger sammen med antallet af fjedre. Jo flere fjedre i boxmadrassen, jo mere komfortabel vil sengen være at ligge i.

En boxmadras er diskret og stilren. Du kan selv ’style’ boxmadrassen. Hvis du ønsker at sengen bliver mere iøjefaldende, kan du tilkøbe en sengegavl. Men som sagt kan du også vælge et mere minimalistisk udtryk ved at have boxmadrassen liggende direkte på gulvet.

En god boxmadras modvirker rygsmerter

Hvis du har tendens til at have smerter i enten nakke, ryg eller lænd, kan en ny seng være med til at mindske disse smerter. En boxmadras med fjedre yder nemlig en jævnt fordelt støtte til både ryg og nakke, og den kan i mange tilfælde være nøglen til en sundere søvn. En god søvn kan optimere din hverdag og give dig mere overskud. Dette gælder både, når du er på arbejde, og når du holder fri. Kroppen skal have mulighed for at restituere, når du sover. Hvis du sover i en dårlig seng, bliver kroppen forstyrret i sin restituering.

Det behøver altså ikke at koste en formue at sove godt. Med en boxmadras er du sikret en god og billig løsning, som du kan have gavn af i rigtig mange år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *