Det er vigtigt, at jeres soveværelse ikke kun bliver brugt til at sove i. For mange er det et værdsat øjeblik på dagen, når man kan trække sig tilbage og enten slappe helt af eller ligge i arm med sin elskede.

Det er vigtigt at værne om kærligheden og om erotikken. Den lider dog for ofte, fordi de fleste af os har alt for travlt i løbet af dagen. Så det kræver faktisk noget opmærksomhed at huske at tage sig god tid til hinanden.

Gå tidligt i seng – eller stå sent op

Sengen er det ultimativt trygge sted. Det er her, vi trækker os tilbage til efter hverdagens mange krav. Det er her, vi er både sårbare og helt os selv.

Det er også her, at vi kommer hinanden nær – både psykisk og fysisk. Der er sjældent ret langt fra den fysiske nærhed, hvor vi ligger ned og ikke har ret meget tøj på til den mere intime form for samvær.

Her er det vigtigt at give efter for tiltrækningen og lysten. Også selv om du skal tidligt op i morgen, og selv om du er møgtræt.

Det behøver jo heller ikke at resultere i alle mulige akrobatiske øvelser, hver gang I er intime. Et kortvarigt erotisk møde er bedre end intet. I kan jo for eksempel også have nogle aftener, hvor I går meget tidligt i seng. Så har I tid og overskud til at gøre jer mere umage.

Har I mulighed for at blive i senge i længere tid, end I plejer, så er det også der, at mulighederne kan findes.

Hjælp erotikken lidt på vej

Det er jo ikke altid, at den rette stemning og tiden er nok. Somme tider kan erotikken godt have brug for et skub eller et løft.

Det kan være, at I selv er gode til at finde veje ud af det. Det kan også godt være, at I synes, det kunne være sjovt med nogle inputs af forskellig slags. Det kan være i form af erotisk legetøj eller andet godt. Det kan i hvert fald peppe sexlivet lidt op for de fleste. Det skulle jo gerne stadig være både sjovt og frækt.

I den forbindelse er glidecreme nærmest uundværligt. Det får bogstaveligt talt det hele til at glide nemmere. Det er både sjovere og nemmere, når der kun er friktion på den rare måde.

Nogle typer af glidecreme har også en varmende eller en stimulerende effekt for både ham og hende. Det gør en mærkbar forskel.

Lad soveværelset være jeres legeværelse

Søvn er ubetinget vigtig. Og den foregår fint i soveværelset. Men ud over søvnen så kan jeres soveværelse også være der, hvor I mødes i erotik og leg. Man bliver aldrig for gammel til at lege.

Der er ikke spor i vejen med helt almindelig erotik, men af og til må den gerne være lidt særlig.

Til det brug er soveværelset jo helt ideelt. Det må gerne være ekstra skønt at gå i seng.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *