Sengen er et af de møbler vi bruger længst tid i igennem en livstid, og derfor er det selvfølgelig usigeligt vigtigt, hvad den består af. Det handler selvfølgelig mest om selve madrassen, men hvis du er typen, der godt kan lide at indrette dit hus, så er sengerammen bestemt også vigtig.

Derudover er den rigtige sengeramme faktisk også afgørende for din søvnkvalitet om natten. Hvis du har et dårligt fundament, er det helt selvfølgeligt, at din søvn heller ikke bliver lige så god, som den kunne.

Hvis du kan høre, at din madras knirker, kan det for eksempel være grundet en ustabil sengeramme. Det kan forårsage, at din vægt bliver fordelt forkert, mens du sover, hvilket i sidste ende resulterer i slid på både sengen og dig.

Hvis din sengeramme knirker, hver eneste gang du vender eller drejer dig, så er det derfor måske på tide, at du køber dig en ny sengeramme på måske 180×200. Når du er ude for at købe en ny sengeramme, bør du tænke i kvalitet. Så undgår du nemlig, at du står samme sted igen om få år.

Gør sengen til en del af din indretning

Hvis du alligevel er ude og købe en ny sengeramme, kan du med fordel bruge det som en mulighed for at få en helt ny indretningsstil på soveværelset. Sengen kan, i kraft af sengerammen, nemlig sagtens bruges som en indretningsgenstand på lige for med alle de andre møbler i dit hus.

På det seneste er det blevet rigtig populært at indrette sit hus stilrent og med rene og simple farver eller variationer af sort og hvid. En sengeramme i naturligt farvet træ passer rigtig godt ind på sådan et soveværelse, hvor det kan give en naturlig kontrast til det moderne indrettede soveværelse.

For at få den smukke sengeramme til at træde endnu mere frem, kan du med fordel indrette resten af soveværelset simpelt og elegant. Mange har ikke meget mere end en stor seng og et par tøjskabe på værelset.

Tænk praktisk

Selvom man nemt kan blive forledt af en smukt udseende sengeramme, er det dog vigtigt, at man også tænker praktisk, når man er ude på indkøb. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at den størrelsesmæssigt passer til din madras og ind på det værelse, den skal stå på.

Ydermere kan man nu også få sengerammer eller sengestel med opbevaringsmuligheder, hvilket kan være en enorm fordel, hvis man gerne vil indrette simpelt, eller hvis man bare ikke har så meget plads, som man har brug for, eller som man kunne ønske sig.

Så er det bare at smide alt sit tøj ned i skufferne under sengen, så kan man have plads til en endnu større og mere komfortabel seng, der samtidig ser elegant ud. I sidste ende er det dog fuldstændig dig selv, der vælger, hvordan din seng skal se ud, og hvor meget den må fylde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *