Engang var en TV-pakke luksus for langt de fleste danskere. Så blev det fuldstændig normalt at have adgang til nærmest hundreder af kanaler. Så kom streaming og tog verdenen med storm. Streaming er lige pludseligt blevet en af de helt store industrier, og det hele går hånd i hånd med det voksende internet. Og der findes en hel masse tjenester – Viaplay, Netflix, HBO og mange flere. Hver dag kommer der flere til, og de har alle deres egne mål og midler til at opnå din tilfredshed.

Men hvad skal valget være? Er der overhovedet en grund til at vælge noget ”forældet” som TV-pakkerne i dag? Læs mere her.

Derfor ville man vælge streaming

Streaming har flere fordele, som netop gør det så populært som valg. Den nok absolut største er, at du kan se lige præcis, hvad det er du vil se, hvornår du vil se det. Det er for mange mennesker en stor fordel.
Samtidig, så er et enkelt streaming-abonnement ikke særlig dyrt, og der kan være et rigtigt pænt udvalg her alligevel. Derudover, så er der også tit mulighed for at finde et mere eksotisk udvalg på mange streamingtjenester.

Det er dog ikke lutter røde roser for streaming. For eksempel skal du tage stilling, hvad det er, som du vil se. Tidsalderen, hvor man zappede er ovre, og nogle gange kan man få alt for mange valgmuligheder. Samtidig er det også muligt, at du måske føler, at der er for lidt variation i én tjeneste, og flere kan hurtigt komme til at koste mere, end man lige forventer.

Kort sagt er streaming for dig, som er god til at vælge, og som gerne vil prøve nyt TV og anderledes film af.

Derfor ville man holde sig til TV-pakkerne

TV-pakkerne er måske af en ældre dato, men det betyder ikke, at de ikke har mange fede kvaliteter. En af de primære, som streaming ikke har, er, at udvalget hele tiden ændrer sig. Der kommer hele tiden nye produktioner til TV, mens mange streamingtjenester stadig skal vente på, at serier eller film har været ude i et stykke tid.

Men med et TV, så kan du også zappe. Det betyder, at du ofte kan lande på noget sjovt og spændende, som du måske aldrig ville have valgt, hvis ikke du var landet på det ved et tilfælde. Til gengæld er der også ulemper ved TV-pakkerne. For eksempel kan det være svært at komme til at gense noget. Var der en fed serie i sidste uge? Så skal du håbe, at de genudsender den på et senere tidspunkt, hvis du ikke fik alle episoderne med.

Samtidig, så er det altså også bare rart at kunne vælge præcis, hvad du vil se. Skulle en ven fortælle dig om en fed film, som kom ud for nylig, så er chancerne for at finde den ved streaming større end på TV.
TV-pakkerne er dermed for dig, som godt vil overraskes, og som godt vil have mange programmer og film i én stor løsning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *