Roykon A/S blev grundlagt helt tilbage i 1994 af Finn Roy, men dengang hed det Fittings Specialisten. D. 1. januar i år valgte de at skifte navn til Roykon A/S – det skal dog nævnes, at de på deres eksportmarked har heddet Roykon lige siden 2011. Virksomheden har valgt at skifte navn bl.a. grundet navnet ”specialisten”, som både er besværligt at sige og skrive – ikke mindst for kunderne, men også for virksomhedens medarbejdere internt. Herudover har virksomheden i løbet af de sidste par år oplevet en stigende eksport til udlandet, hvilket har betydet, at det har været det rette valg at skifte navnet til det engelske Roykon.

Find et bredt udvalg af fittings i høj kvalitet til en god pris hos Roykon

På trods af navneskiftet er virksomheden stadig én af de førende leverandører, når det gælder fittings, og deres store udvalg omfatter bl.a. clamp fittings, fødevare fittings, koblinger, vandfiltre, ventiler og meget andet. Roykon sælger udelukkende fittings til erhvervskunder, og man vil derfor kun få mulighed for at købe varer på deres hjemmeside, såfremt man er et momsregistreret firma. Man skal desuden være opmærksom på, at man skal være registreret hos Roykon, såfremt man ønsker at købe, så de har alle de relevante oplysninger, som skal bruges for at kunne sende fakturaer samt varer – det er dog ganske nemt at blive registreret hos virksomheden, og det tager ganske kort tid. Foruden at være leveringsdygtige iht. diverse fittings, rådgiver virksomheden også deres kunder ud fra deres mange års erfaring inden for branchen.

Helt tilbage da virksomheden blev grundlagt af Finn Roy, var det blot rustfrie produkter, der blev solgt. Men i dag har virksomheden valgt at udvide deres sortiment markant, så de nu er i stand til at tilbyde et bredt udvalg af produkter til erhvervskunder. Faktisk er Roykon på blot ganske få år gået hen og blevet en af de førende leverandører i Danmark, når det gælder fittings, og de er stolte af at kunne tilbyde produkter af alle mærker og typer, så I i jeres firma med garanti vil kunne finde lige netop det, I står og mangler – og så i en rigtig god kvalitet naturligvis.

Fejlfrie og hurtige leverancer til erhvervskunder

Hovedformålet hos Roykon er at tilbyde fejlfrie leverancer til deres kunder, og de har derfor foretaget forskellige forbedringer i virksomheden for at kunne garantere dette. De har eksempelvis valgt at udvide deres brug af stregkoder, så de nu også scanner varerne ved indlagring på lageret i stedet for blot kun ved udlagring, hvilket er med til at give nogle mere præcise lagertal. Herudover har de også valgt at investere i en lagerrobot, som er i stand til at kunne pakke mere end 2.000 varer om dagen. Samlet set har virksomheden hele 1.600.000 dele, som blot står klar på deres lager til at blive sendt ud til kunderne. For Roykon handler det om en fleksibel samt simpel struktur, så de er i stand til hurtig omstilling ift. nye produkter og tiltag, og det er netop derfor, at de har valgt at sætte større fokus på deres udvikling af lagerfaciliteter. Dette betyder, at de i dag har et moderne lagercenter placeret lige midt i centrum af landet, nemlig i Fredericia.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *