Er du også helt vild med planter og blomster? Så skal du da klart i gang med at gøre din have klar, så du kan fylde den med alle de smukkeste planter og blomster denne sommer. Planter og blomster er noget af det bedste, man kan investere tid og penge i, hvis man er husejer med en have til. Så kan det nemlig være utroligt givende at nusse omkring sin have og se fremdriften i de forskellige planter og blomster. Læs med her i artiklen og find ud af, hvordan du nemt kan gøre haven klar til planter og blomster – for eksempel med en plantesæk og med en havefræser.

En næringsrig plantesæk

Det første du kan gøre for at få haven klar til planter og blomster, er at investere i en næringsrig plantesæk. En plantesæk er rigtig god til at gøre haven klar, fordi en plantesæk i teorien kan placeres hvor som helst i din have. Du kan for eksempel placere din plantesæk direkte på fliserne i drivhuset, inde i havestuen eller direkte på terrassen. Alle tre steder kan din plantesæk pynte noget så fint og gøre området pænere. Især hvis du for eksempel vælger at stille din plantesæk på terrassen og derefter fylde den med de smukkeste blomster, som du kan kigge på, hver gang du nyder en god bog eller et køligt glas vin i de lune måneder. Husk dog at skære et par huller i bunden af din plantesæk, hvis du vælger at stille den direkte på jorden eller fliserne, så overskydende vand kan løbe ud, så du ikke drukner dine planter.

En god havefræser

Det næste du kan gøre for at få haven klar til planter og blomster denne sæson, er at investere i en god havefræser, som kan gøre din jord god til de kommende planter og blomster, du vil plante i den. En havefræser er nemlig en maskine, som kan lufte jorden i dine blomsterbede eller i køkkenhaven, så du kan forbedre dine planter og blomsters levevilkår. Luftet jord er nemlig lig med god jord. Om sommeren og foråret benytter du altså din havefræser til at lufte jorden, inden du sætter dine planter og blomster ned i jorden. I efteråret bruger du din havefræser til at kompostere de resterende planter og på den måde gøre dine blomsterbede og køkkenhave klar til vinteren. Du kan altså bruge din havefræser hele året rundt, så du vil klart få en masse godt ud af at investere i en havefræser, hvis du går bare en lille smule op i din have. Du kan finde en god havefræser på dette link: https://havefraeser.dk.

Undersøg gødning

Det næste du kan gøre for at få haven klar til planter og blomster, er at undersøge en masse om gødning. Gødning er nemlig ikke bare gødning, og ofte skal de forskellige planter have forskellige mængder af gødning og forskellige slags gødning. Det er virkelig godt at sætte sig lidt ind i, inden man begynder at investere i blomster og planter til haven, så man kan vælge den helt rigtige gødning til sine planter og blomster.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *