Din have kan være et perfekt sted at tilbringe kvalitetstid sammen, og du kan virkelig gøre en stor tjeneste for din familie ved at sætte din have i stand, så I alle kan være der og hygge jer.

Mange vælger faktisk at indrette deres have, sådan så de kan få et badebassin, som de kan bruge til sjov og ballade i de varme sommermåneder. Det kan være en god idé at indrette haven til det i stedet for bare at placere et stort badebassin midt ude i haven, hvor det kan risikere at være malplaceret.

Læs med her og bliv klogere med tre råd til, hvordan din have bliver bedst til børn og cykler.

Tænk ud af boksen

Det kan være en god idé at tænke lidt skævt her. Det betyder altså, at alting ikke nødvendigvis behøver at være snorlige eller på række.

Der kan sagtens være farver og former, der ikke passer så godt med hinanden – det gør egentlig ikke en stor forskel, fordi haven mest bare er et sted, I kan hygge jer sammen.

Det skal mest bare være hyggeligt at kunne have det sjovt i badebassinet og fræse rundt på cyklerne direkte fra cykelstativet.

Derfor kan det være en god ide at prioritere de skæve former og de sjove placeringer, så du kan gøre det nemt for dine børn at have det sjovt med deres venner eller med hinanden i din baghave.

Spørg gerne til råds

Der kan være mange ting at tænke på, når først badebassinet og cykelstativet skal med i baghaven.

Derfor kan det være en virkelig god idé at spørge andre forældre, der måske allerede også har prøvet at indrette haven til det, om hjælp.

Måske kan du være så heldig, at de endda gerne vil give en hjælpende hånd med og vise dig præcis, hvordan de har gjort det.

Hvis du mangler et sted at købe for eksempel et cykelstativ fra, kan du altid tjekke https://cykelstativ.dk ud. Der kan du nemt finde mange gode tilbud og idéer til indretningen af din have.

Nogle gange kan man også nemt lave fejl, så det kan være en god idé at spørge om hjælp til at placere badebassinet og cykelstativet perfekt, så du ikke behøver at flytte rundt på dem flere gange.

Gør det sammen

Det kan være en virkelig god idé at gøre det sammen. Det betyder altså også, at du faktisk kan spørge dine børn til råds, siden det primært er dem, der kommer til at bruge haven.

Det kan også være ret sjovt at gøre det sammen, så længe du kan give dine børn nogle overskuelige og relativt nemme opgaver, der ikke er farlige.

Du kan for eksempel få dine børn til at hælde vand i badebassinet eller hente deres cykler.

Held og lykke med det hele, du og dine børn skal nok få det vildt sjovt og hyggeligt af at få fikset haven, så den bliver perfekt til leg og sjov til om sommeren, og alle de andre naboer og forældre på vejen kommer til at skule over med misundelige øjne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *